Facebook Twitter

Prins Mark I

Dit jaar zal Prins Mark d’n eerste de scepter zwaaien en over r ’Ommelpottersland regeren.

In het normale leven heet de prins Mark Meijer.

Prins Mark d’n eerste is in 1978 geboren in Uithoorn en bracht zijn kinderjaren door in De Kwakel tot hij in 1987 naar Ommel mocht verhuizen.

Prins Mark d’n eerste is getrouwd met Monique Meijer-Gofers. Het carnavalsbloed stroomt door dit huwelijk, want Prins Mark en Monique hebben elkaar leren kennen op carnavals zondag op de Plattevonder bij zaal Jan van Tieskes (Someren-Eind). Ze zijn de trotse ouders van hun zoon Sven, 6 jaar jong. Samen met hond Kaya, Knabbel het konijn en Hammie de hamster wonen ze op het ouderlijk huis aan de Oostappensedijk 32a.

In 2015 namen Prins Mark en Monique het stokje als beheerder van groepsaccomodatie “Ons Thuis” over van Prins Mark’s ouders Jan en Ria Meijer. “Ons Thuis” is een groepsaccommodatie, gelegen in een bosrijk gebied wat bekend staat als het “Oostappense heidegbied”. De accommodatie van de prins leent zicht uitstekend voor een kort of langer verblijf voor verenigingen, scholen en families vanaf 50 tot 150 personen. Doordat er altijd aan één groep tegelijk wordt verhuurd, is de privacy gegarandeerd. Een lijfspreuk kent de Prins niet, maar de woorden ‘Tot ziens bij “Ons Thuis” in Ommel’ klinken deze carnaval veelvuldig in r’Ommelpottersland.

Naast groepsaccomodatiebeheerder is Prins Mark werkzaam als internationaal vrachtwagenchauffeur bij Vendrig Transport in Someren, waar hij het liefste de vlam uit de pijp laat komen bij een Volvo. Verder houdt Prins Mark van motorcross (kijken), samen met Sven motorcrossen, is hij zowel bier- als wijnliefhebber en drinkt hij zijn wijn het liefste bij een lekker stuk hertenbiefstuk.